Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-amsterdam.nl


  Online waarzeggers uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Amsterdam geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van online waarzeggers uit Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Lineke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Dank u wel voor onze 3 mooie korte gesprekken van daarnet 30 nov. Ik ben dingen te weten gekomen over mijn partner die ik niet eens had durven dromen. Zo jammer dat hij niet eens uitspreekt wat hij echt voor me voelt. Terwijl hij zo positief over me denkt. Ik kan niet wachten totdat deze nare periode eindelijk helemaal achter de rug is en wij eindelijk ongestoord en ongehinderd met mekaar kunnen zijn. Want tot nu toe is er helaas wel altijd iets of iemand ertussen geweest. Maar de dingen die u zei waren zo mooi en veelbelovend dat ik haast niet kan wachten totdat alles ook uitkomt. En ik laat u natuurlijk ook weten wanneer dat ene ding bij hem achter de rug is. U hoort het zeker van mij. Hartstikke bedankt voor alles.

Judy x.




Ervaring van Judy met waarzegger Lineke   Ervaring van Judy met waarzegger Lineke   Ervaring van Judy geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Lieve Lineke, U bent een lieve geduldige vrouw en ik heb u vaker gesproken. Uw voorspellingen zijn uitgekomen nu nog de rest.
Ik had u net rond 21 uur aan de lijn. Ik heb u niet kunnen bedanken, want mijn credits waren op. Heel erg bedankt voor uw geduld.

Knuffel en liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Lineke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Lineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Lineke, is een lieve vrouw ziet een hoop. Wie geduld heeft wordt extra beloond. Voorspellingen komen zeker uit bij tijd. Het is de moeite waard om met Lineke in contact te komen.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met waarzegger Lineke   Ervaring van Angela met waarzegger Lineke   Ervaring van Angela geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Heel lieve vrouw en zeer duidelijk en oprecht. Zal haar zeker weer bellen 1 voorspelling is al uitgekomen nu nog wachten op de rest.




Ervaring van deborah met waarzegger Lineke   Ervaring van deborah met waarzegger Lineke   Ervaring van deborah geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Lieve Lineke, bedankt om er altijd voor me te zijn. Tot nu toe is er al super veel uitgekomen van wat jij hebt gezegd. Je bent een topper. Dikke knuffel, Vanessa .




Ervaring van Vanessa met waarzegger Lineke   Ervaring van Vanessa met waarzegger Lineke   Ervaring van Vanessa geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Jij had het goed gezien. Geen ellenlange verhalen maar gewoon straight to he point en het klopt ook nog eens. 10 punten. Dank je wel.




Ervaring van Ilse met waarzegger Lineke   Ervaring van Ilse met waarzegger Lineke   Ervaring van Ilse geplaatst op 5 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Wat een wereldvrouw, ook nog 's droge humor, veel gelachen.
Laat je zeker weten als 't van morgen uitkomt.

Vrouw die al 't nieuws niet aankan voor 1 dag, haha.

Laat je zeker weten lieverd.

Fijne avond R.




Ervaring van R met waarzegger Lineke   Ervaring van R met waarzegger Lineke   Ervaring van R geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Lieve Lineke

Je gaf mij bevestiging die ik nodig had waar ik al een tijdje mee rondliep.
En je vertelde me mooie positieve dingen waar ik niet meer in durfde te hopen
Dank u wel voor gerustellende lieve reading.
Je hield me ook niet onnodig langer aan de lijn
Je vertelde me alles wat ik moest weten

Heel veel dank.

Ik bel u zeker weer een keer terug maar voor nu kan ik even door.

Heel veel liefs T.




Ervaring van T met waarzegger Lineke   Ervaring van T met waarzegger Lineke   Ervaring van T geplaatst op 26 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Lineke weet mijn altijd gerust te stellen.
Ik heb net een hele moeilijke periode achter de rug en ben er uit aan klimmen mede door Lineke.

Ze heef niet alleen een luisterend oor maar zit ook bij het rechte eind qua uitspraken.
Ik ben zelf een coach maar het is heel fijn om ook mijn dingen met iemand te kunnen delen.
Ze geeft mij veel rust
En een vetrouwt gevoel omdat haar voorspellingen tot nu toe altijd uit kwamen.

Ik beveel haar zeker aan.

Warme groet,
H.




Ervaring van H met waarzegger Lineke   Ervaring van H met waarzegger Lineke   Ervaring van H geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Beste Lineke ik kan elke keer bij u terecht. Met veel geduld blijf je me bijstaan een aanwinst voor de lijn. Dikke knuffel f.




Ervaring van F met waarzegger Lineke   Ervaring van F met waarzegger Lineke   Ervaring van F geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Ik vind jou super. Je kon zelfs zeggen dat het bericht van een man komende dagen zal gebeuren.
Ook vroeg ik je op vandaag te kijken naar bepaalde kwestie en je kon het ook aangeven.
Naar mijn gevoel ben jij 1 van de beste hier.
Ook vriendelijke en warme vrouw.
Ik ga je meer bellen en ik raad het iedereen aan.




Ervaring van Sarah met waarzegger Lineke   Ervaring van Sarah met waarzegger Lineke   Ervaring van Sarah geplaatst op 1 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Lineke sorry dat ik plots wegviel. ik wou u nog bedanken voor uw consult. super.




Ervaring van Wendy met waarzegger Lineke   Ervaring van Wendy met waarzegger Lineke   Ervaring van Wendy geplaatst op 17 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Mijn waardering op mijn getuigenis van 5-6 moet minimaal 5 sterren zijn. Is zeker iets mis gegaan.




Ervaring van Ineke met waarzegger Lineke   Ervaring van Ineke met waarzegger Lineke   Ervaring van Ineke geplaatst op 6 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Vanochtend Lineke gesproken en zij vertelde dat er binnenkort iemand op zijn beslissing zou terugkomen. Vanmiddag belde deze persoon mij op en wilde zijn beslissing terugdraaien. Dit gebeurde dus supersnel en Lineke zag het goed.




Ervaring van Ineke met waarzegger Lineke   Ervaring van Ineke met waarzegger Lineke   Ervaring van Ineke geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Super bedankt. Ben zeer tevreden.




Ervaring van Wen met waarzegger Lineke   Ervaring van Wen met waarzegger Lineke   Ervaring van Wen geplaatst op 5 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Beste Lineke, wat hebben we gisteren een fijn gesprek gehad. ik heb op al mijn vragen antwoord gekregen, ook een bevestiging van dingen die zich in het verleden en nu hebben afgespeeld. je bent een toppertje. Ik zou een ieder aanraden Lineke te bellen. Bedankt en veel liefs.




Ervaring van Lotus met waarzegger Lineke   Ervaring van Lotus met waarzegger Lineke   Ervaring van Lotus geplaatst op 23 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-amsterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden