Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-amsterdam.nl


  Online waarzeggers uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Amsterdam geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van online waarzeggers uit Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Esterella
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Lieve Esterella,

Wat was het toch een fijn gesprek met jou en je zat er goed bovenop. Je kon mijn gevoelens zo goed omschrijven en zelfs mijn vriendinnen. Ik kijk er enorm naar uit om je voorspellingen uit te zien komen, heb er alle vertrouwen in.

Liefs,
R.




Ervaring van R. met waarzegger Esterella   Ervaring van R. met waarzegger Esterella   Ervaring van R. geplaatst op 13 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Lieve Esterella, een mooi gesprek gehad met goede inzichten voor de nabije toekomst. Je hebt mij echt bemoedigd om door te gaan en dat ik op de goede weg ben. Heel hartelijk bedankt.




Ervaring van Jannie met waarzegger Esterella   Ervaring van Jannie met waarzegger Esterella   Ervaring van Jannie geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Wat ben jij een top wijf.




Ervaring van Irene met waarzegger Esterella   Ervaring van Irene met waarzegger Esterella   Ervaring van Irene geplaatst op 16 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Esterella, u vertelde me dat ik weer moest gaan stralen, stralen zoals de zon zei je mij. Dank echt dank dat u me dat zo zei.
Zonneschijn.




Ervaring van Zonneschijn met waarzegger Esterella   Ervaring van Zonneschijn met waarzegger Esterella   Ervaring van Zonneschijn geplaatst op 11 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Esterella, ik had je beloofd als het uitkwam dat ik een getuigenis zou plaatsen voor jou, dus bij deze.




Ervaring van Mieke met waarzegger Esterella   Ervaring van Mieke met waarzegger Esterella   Ervaring van Mieke geplaatst op 9 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Lieve Esterella ,

Met 1 woord kan ik je beschrijven gewoon
TOP ..
Je zat er bonk op .
Merciekes om mij terug dat vertrouwen te geven zodat ik verder kan .

grts
I xxx.




Ervaring van I met waarzegger Esterella   Ervaring van I met waarzegger Esterella   Ervaring van I geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Estrella dank u voor uw eerlijk consult. Helaas was nu het tegoed op. Ik zal u binnenkort verder contacten over haar. U gaf nu aan 3 weken met daarbij ook een waarschuwing. U hoort van mij. Met groet, de persoon waarbij vrijdag 6 nov. ineens de verbinding verbrak.




Ervaring van Maarten met waarzegger Esterella   Ervaring van Maarten met waarzegger Esterella   Ervaring van Maarten geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Esterella,
Heel even dacht ik dat u er helemaal naast zat.
Maar daar u bleef zeggen over die man, kon ik pas alles plaatsen. Heb geen woorden om te zeggen hoe goed u bent.
Bedankt voor alles. U bent echt goed en zo lieve dame. Liefs L.L.




Ervaring van L.L. met waarzegger Esterella   Ervaring van L.L. met waarzegger Esterella   Ervaring van L.L. geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Lieve Esterella, heel hartelijk dank voor het mooie consult, over de mooie dingen die gaan komen en het contact met mijn overleden moeder, het was precies zoals ze was, en ook de soep die ze nog vlak voor haar dood heeft gemaakt, ongelooflijk .




Ervaring van siv met waarzegger Esterella   Ervaring van siv met waarzegger Esterella   Ervaring van siv geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Esterella, wat jij kan daar zijn geen woorden voor.
Jij bent een luisterend oor, weet goed waar en wat het probleem kan zijn en ook oplossingen die je aanbiedt waar je echt verder mee kan.
Jij bent zo oprecht en eerlijk.
Je bent een topper op de lijn.
Alvast bedankt.
Alles wat je zei is uitgekomen.
Een echte aanrader.

liefs.




Ervaring van Chelsey met waarzegger Esterella   Ervaring van Chelsey met waarzegger Esterella   Ervaring van Chelsey geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Allereerst wil ik je bedanken Esterella , om mij duidelijk te maken dat ik teveel energie in andere personen steek , dan mezelf op de eerste plaats te zetten, knap dat je de dingen ziet en beschrijft dat helemaal klopt en ook van personen, en zeker van de armband, nu weet je wie ik ben dank je .




Ervaring van C xxx met waarzegger Esterella   Ervaring van C xxx met waarzegger Esterella   Ervaring van C xxx geplaatst op 30 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Wauw zo,n lieve dame Esterella,
Je voelde het allemaal zo perfect aan en over de witte auto Mercedes en over de jongen, ik heb geen worden voor dank je wel.




Ervaring van gina met waarzegger Esterella   Ervaring van gina met waarzegger Esterella   Ervaring van gina geplaatst op 30 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Wat een fijne dame.
Zonder te veel uitleg van mezelf kon ze op de kop juist weer geven wat er was.
Bedankt Esterella .
Ik bel je zeker nog terug.
Liefs Rudi.




Ervaring van Rudi met waarzegger Esterella   Ervaring van Rudi met waarzegger Esterella   Ervaring van Rudi geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Een hele fijne warme vrouw die alles goed beschreef. Nu kijken en hopen dat alles op zijn plek gaat vallen.




Ervaring van a met waarzegger Esterella   Ervaring van a met waarzegger Esterella   Ervaring van a geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Ik heb woorden te kort om je te zeggen hoe goed je alles kon aanvoelen.
Je zat er bonk op.
Je bent gewoon een lieve vrouw. Die me echt heeft geholpen.
Bedankt voor alles en ik bel je zeker nog terug.




Ervaring van Roosje met waarzegger Esterella   Ervaring van Roosje met waarzegger Esterella   Ervaring van Roosje geplaatst op 1 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Geweldig.
Leuke lieve dame, die snel dingen waarneemt. Helaas was mijn te goed op, en ik had het niet door, anders had ik je nog willen bedanken.
Echt wauw. Dankjewel. Ik laat van me horen hoe het is gegaan.
Een fijne dag en dankjewel. Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Esterella   Ervaring van Karin met waarzegger Esterella   Ervaring van Karin geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Deze dame kan persoon perfect omschrijven zonder foto, echt alles klopte. Niet gissen, geen vragen, bahm zo is deze persoon. Zegt de dingen zoals ze ze ziet, geeft advies. Kan beelden ontvangen, gedetailleerd. Na mijn vakantie ga ik zeker terugbellen naar deze lieve dame.




Ervaring van K met waarzegger Esterella   Ervaring van K met waarzegger Esterella   Ervaring van K geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Toen ik haar voor het eerst belde vertelde ze mij dat ik binnen een aantal weken een man zou ontmoeten. Ook omschreef ze deze man en hoe het tussen ons zou lopen. Dit is precies zo uitgekomen. Ook kon ze zijn karakter precies omschrijven. Doordat ze me gewaarschuwd had heb ik mezelf gelukkig kunnen behoeden. Nu op naar de volgende voorspelling, op deze kan ik niet wachten en hoop dat deze mag uitkomen, dan ben ik echt blij.




Ervaring van E. met waarzegger Esterella   Ervaring van E. met waarzegger Esterella   Ervaring van E. geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Ik heb gisteren een wauw moment mogen beleven. Wat deze vrouw van bij het begin vertelde klopte volledig met mijn verhaal. Zonder vragen, gewoon op de feiten. Top medium.




Ervaring van XX met waarzegger Esterella   Ervaring van XX met waarzegger Esterella   Ervaring van XX geplaatst op 9 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Beste Estrella, U bent een super consulente en erg fijn om mee te praten. U kunt erg goed en snel invoelen op karakters en situaties. Zonder informatie van me wist u hoe het zit. Ik heb u ervaren als heel warm, vriendelijk, betrokken, begripvol en geduldig en ben heel blij dat ik bij u terecht kwam. Ik doe mijn best uw adviezen op te volgen. meer positiviteit uit te stralen, niet gebukt te gaan onder dingen die ik als heel moeilijk en verdrietig ervaar en niet al te makkelijk mensen vertrouwen (misschien weet u nu wie ik ben :). Mijn hartelijk dank voor het fijne gesprek.




Ervaring van xs met waarzegger Esterella   Ervaring van xs met waarzegger Esterella   Ervaring van xs geplaatst op 3 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Esterella.

Ik had weinig geloof van wat u mij allemaal zei.
Tot nu net heb ik u terug gebeld.
Wat bent u goed. Praktisch alles is uitgekomen. Nog enkel wachten op dat ene.
Bedankt u bent TOP.




Ervaring van Lyn met waarzegger Esterella   Ervaring van Lyn met waarzegger Esterella   Ervaring van Lyn geplaatst op 30 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Esterella ,

Ik dank je voor de mooie woorden van mijn overleden tante. Je beschreef haar perfect.
En dank om me open te laten bloeien, wat ben je goed. Knuf
Liefje.




Ervaring van Liefje met waarzegger Esterella   Ervaring van Liefje met waarzegger Esterella   Ervaring van Liefje geplaatst op 10 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Beste Esterella, jij bent 1 van de weinige op deze site die de situatie zo goed kan invoelen zonder dat ik je nog enig details moet doorgeven. Je begon meteen over de blokkade op mijn werk gebied en beschreef de persoon in kwestie zodanig goed alsof je haar zelf kent. Niet enkel haar had je goed beschreven maar ook die ene met een buikje. Ik kijk alvast uit naar je voorspellingen. Alvast nog is nen dikke merci. Groetjes L.L. van Antwerpen.




Ervaring van L.L. met waarzegger Esterella   Ervaring van L.L. met waarzegger Esterella   Ervaring van L.L. geplaatst op 30 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Esterella, ik koos je door je naam, ik had nog nooit gebeld naar een nr zoals deze, maar wat ben ik blij dat ik dat deed. Nooit heeft iemand mij zo verstelt laten staan als jij. Wow prachtig Dank je.
Tot horens.
Marion.




Ervaring van Marion met waarzegger Esterella   Ervaring van Marion met waarzegger Esterella   Ervaring van Marion geplaatst op 21 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Bedankt Esterella voor je eerlijkheid.
Je voelde het allemaal zo perfect aan.
Ik bel je snel weer.




Ervaring van Fien met waarzegger Esterella   Ervaring van Fien met waarzegger Esterella   Ervaring van Fien geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-amsterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden