Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-amsterdam.nl


  Online waarzeggers uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Amsterdam geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van online waarzeggers uit Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Donna
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Hi lieve Donna, ik lees dat je op vakantie vertrekt, langs deze weg wens ik jou een fijn vakantie toe! Een recensie wil ik graag nalaten. Donna zag mij niet meer terug keren bij mijn ex vriend, ze was ook de enige die het niet zag liggen en inderdaad het is ook niets meer geworden. Ze voorspelde mij wel een andere man op mijn pad , lieve Donna ik kan je zeggen dat ik de nieuwe man op mijn pad tegen gekomen ben ongeacht ik dacht nooit mijn ex zou kunnen vergeten. Bedankt voor de eerlijkheid Donna. Hartstikke bedankt voor de harde voorspellingen maar de eerlijke voorspellingen. Liefs Mina Almere




Ervaring van Mina met waarzegger Donna   Ervaring van Mina met waarzegger Donna   Ervaring van Mina geplaatst op 2 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Hi Donna,ik hoop je vandaag nog te kunnen spreken voor je in verlof vertrekt. Uw voorspellingen zijn na acht weken uitgekomen over hem, maar Donna ik wil je graag spreken vandaag. Ik sta versteld van de voorspellingen want ik had dit echt niet meer verwacht, mijn hoop was kwijt maar nu deze voorspellingen zijn uitgekomen kan ik niet anders dan erin geloven. Sterke medium , verteld zowel de negatieve als de positieve dingen. Als Donna iemand ziet die terugkomt , geloof erin mensen ! Ziet Donna een einde van een relatie, zal ze het ook zeggen. Super sterk.




Ervaring van Bea VB met waarzegger Donna   Ervaring van Bea VB met waarzegger Donna   Ervaring van Bea VB geplaatst op 2 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, je bent een topper van de lijn. Voorspellingen die je deed over hem ( de rosse), is gradicaal uitgekomen. mijn god Donna, je bent erg sterk, tot in details met hoe hij contact zal leggen en zelfs wanneer. Ik was verplicht om hem vier maanden los te laten van je, maar vanaf de vijfde maand zal hij mij opzoeken. Het is zo gegaan Donna. We hebben nu een week weer een relatie. Ik hoop jou nog even te spreken voor je in verlof gaat in augustus. Dikke zoen. Paulien ( sproetje).




Ervaring van Paulien met waarzegger Donna   Ervaring van Paulien met waarzegger Donna   Ervaring van Paulien geplaatst op 28 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Hoi Donna
Wel vorige keer zij u het zelfde ,dus nu ga ik inderdaad wachten op zijn contact .
En kom zeker bij jou dan terug.
Bedankt voor de Reading .
Goed aangevoeld.




Ervaring van Rita met waarzegger Donna   Ervaring van Rita met waarzegger Donna   Ervaring van Rita geplaatst op 26 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna, je zat er weer bonk op. Ik kan niet geloven dat jij zo in details kan kijken bij hem. Bevestiging ontvangen van hem eergisteren. Donna, je gaf mij steeds de kracht en hoop en mijn gezeur zal je best al moe zijn, maar jij hebt mij afgelopen drie maanden enorm voorspellingen gedaan die één per één zijn uitgekomen, het grootste stuk , mijn harten wens is uitgekomen, Donna je vertelde mij gedurende vier maanden niets verwachten, maar vanaf half juli zie ik zelfs een ontmoeting weer liggen met zijn liefdesverklaring. Donna, je bent gewoon een TOP medium. Mensenlief, bel Donna voor relaties. Super sterke medium tot details. Bedankt voor alles Donna. Meer dan 5 sterren waard. ( Paardje Rosse ).




Ervaring van Matilde met waarzegger Donna   Ervaring van Matilde met waarzegger Donna   Ervaring van Matilde geplaatst op 12 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna, de voorspellingen van vier maanden geleden zijn uitgekomen over de man uit het verleden. Jij bent gewoon een topper op de lijn. Heel moeilijk te bereiken maar de moeite waard om te wachten. Mensen die vragen hebben voor de liefde moet je Donna hiervoor bellen. Donna is een top top . Ik hoop je snel weer te kunnen spreken. Mina V.




Ervaring van Mina V. met waarzegger Donna   Ervaring van Mina V. met waarzegger Donna   Ervaring van Mina V. geplaatst op 7 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Geen woorden hoe deze medium Donna alles piekfijn kan uitklaren en zelfs voorspellen. waar de voorspellingen allemaal uitgekomen zijn, zowel de positieve voorspellingen alsook durft zij wel negatieve voorspellingen doen die zij zachtjes overbrengt. Donna, volledige voorspelling over de liefde is uitgekomen. Recent voorspelt eind juni krijg ik verandering , ik geloofde er helemaal niet meer in maar het is dus verdorie allemaal uitgekomen . Ik ben super blij Donna. Ik hoop je snel te spreken. Sterren te kort.




Ervaring van Savanna met waarzegger Donna   Ervaring van Savanna met waarzegger Donna   Ervaring van Savanna geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Oh mijn god Donna exact gegaan zoals je voorspelde. Ik hoop je morgen gauw te spreken. Donna blijft gewoon hier de topper. Martine VD.




Ervaring van MARTINE VD met waarzegger Donna   Ervaring van MARTINE VD met waarzegger Donna   Ervaring van MARTINE VD geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Hey lieve Donna,
Je had gelijk hij heeft me gebeld en gezegd dat hij me mist en ook vroeg hij of ik een vriendje heb hahah. In de exacte woorden. Ik spreek je snel.
Liefs S.




Ervaring van Shilpa met waarzegger Donna   Ervaring van Shilpa met waarzegger Donna   Ervaring van Shilpa geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Sterren tekort voor jou. Je bent echt een engel Donna. Wat je zegt klopt gewoon en daarbij weet je me echt te corrigeren op een fijne manier. Ben zo blij met je. Dank je wel Ik hou je uiteraard op de hoogte. Veel liefs TK NYC.




Ervaring van TK NYC met waarzegger Donna   Ervaring van TK NYC met waarzegger Donna   Ervaring van TK NYC geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Sterren tekort voor jou. Je bent echt een engel Donna. Wat je zegt klopt gewoon en daarbij weet je me echt te corrigeren op een fijne manier. Ben zo blij met je. Dank je wel. Ik hou je uiteraard op de hoogte. Veel liefs, TK.




Ervaring van TK NYC met waarzegger Donna   Ervaring van TK NYC met waarzegger Donna   Ervaring van TK NYC geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna heeft me al verschillende voorspellingen gedaan, deze zijn telkens allemaal uitgekomen. Dankjewel Donna.




Ervaring van Stephanie met waarzegger Donna   Ervaring van Stephanie met waarzegger Donna   Ervaring van Stephanie geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, zelden schrijf ik een recensie. Je blies mij van mijn stoel wat jij zag liggen zonder iets te vertellen. Ik schrijf jou deze recensie Donna omdat jou voorspellingen over HEM zijn uitgekomen. Voor relatie voorspelling is Donna de beste, toekomst voorspellingen komen 1 per 1 uit. Gewoon STERREN te kort voor deze prachtige sterke medium. Rositta.




Ervaring van Rositta met waarzegger Donna   Ervaring van Rositta met waarzegger Donna   Ervaring van Rositta geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Om Donna te kunnen bereiken heb ik uren gewacht voor ik haar te pakken kreeg. Donna, je zag een definitieve breuk liggen in mei tussen ons, de breuk heeft zich gisteren plaats gevonden. Je gaf mij reeds door om geen verwachtingen te hebben van mijn ex en het los te laten. Donna,je hebt het mij zacht overgebracht maar ook eerlijk overgebracht,ik had mij voorbereid op de breuk die er lag en ik kan je zeggen Donna, ik voelde mij opgelucht om uit deze onzekerheid te geraken, ik gaf het een plaats voor hij mij bevestigde dat hij niet meer terugkomt in mijn leven. Donna, is een eerlijke medium die zegt hoe het is, negatief of positief. Ik probeer je weer te bereiken voor mijn toekomst . Dank Zitta R.




Ervaring van Zitta met waarzegger Donna   Ervaring van Zitta met waarzegger Donna   Ervaring van Zitta geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Je hebt weer gelijk. Ik zal je advies opvolgen. Ik heb inzicht gekregen en weet dat dit nu beter zal eindigen.




Ervaring van Nirva met waarzegger Donna   Ervaring van Nirva met waarzegger Donna   Ervaring van Nirva geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna,
Ik kan je vertellen dat de persoon in kwestie inderdaad de volgende dag
al voor mijn deur stond.
Inderdaad zoals je voorspeld had. Donna je bent echt super goed in wat je doet. Dankjewel lieve Donna.
Mensen Donna is steen goed in haar voorspellingen ze is echt een aanrader.
Nogmaals dank M.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Donna   Ervaring van Anoniem met waarzegger Donna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna is super goed in wat ze doet en hoe ze het overbrengt. Ik heb lang geleden vaker contact gehad met Donna en nu weer terug gevonden. Ik ben heel blij met haar en super dankbaar dat ze er is en ik altijd even kan mailen. Zij geeft mij weer kracht en vertrouwen en voel mij vooral gesteund door haar. Dankjewel lieve Donna xxxx .




Ervaring van S met waarzegger Donna   Ervaring van S met waarzegger Donna   Ervaring van S geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna,

Ik hoop van harte dat ik je nog eens kan spreken, tot hiertoe is het mij nog niet gelukt, vaste lijn en de computer zijn geen twee goeie vrienden. Hopelijk tot heel binnenkort, je bent een TOPPERTJE. Dikke knuffel.




Ervaring van jenny met waarzegger Donna   Ervaring van jenny met waarzegger Donna   Ervaring van jenny geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna,
Ik hoop dat je ondertussen zelf al weet wat je betekent voor me en hoe dankbaar ik je ben voor alles wat je doet / gedaan hebt en vooral voor wie je bent. Ik zou in herhaling vallen met alle getuigenissen die hier al geschreven zijn als ik wil omschrijven wat voor een unieke straffe vrouw jij bent op alle vlakken in je werk. Je bent zoveel meer dan een top paragnost, je bent ook de liefste, eerlijkste, meer constructieve, zuivere, coach die ik heb mogen leren kennen. Bijna alles wat je ooit vertelde is al uitgekomen, ik wacht nog op 1 iets. Maar los daarvan heb je mijn leven op zoveel vlakken veranderd door je steun en je gaven. Je hebt me terug kracht, moed en liefde gegeven. Onbetaalbaar en ondefinieerbaar geschenk.

Dank je wel voor alles.
Liefs
E.T.B .




Ervaring van E.T.B met waarzegger Donna   Ervaring van E.T.B met waarzegger Donna   Ervaring van E.T.B geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna is super goed in wat ze doet en hoe ze het overbrengt. Ik heb lang geleden vaker contact gehad met Donna en nu weer terug gevonden. Ik ben heel blij met haar en super dankbaar dat ze er is en ik altijd even kan mailen. Zij geeft mij weer kracht en vertrouwen en voel mij vooral gesteund door haar. Dankjewel lieve Donna xxxx .




Ervaring van S met waarzegger Donna   Ervaring van S met waarzegger Donna   Ervaring van S geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Wauw gewoon Donna.echt wauw.
Wat je 2 weken geleden zei is gisteren uitgekomen. Ik dacht gelijk aan je woorden toen ik het las. Gewoon exact wat je zei werd geschreven.
Ik was oprecht verbaasd en moest het gewoon opnieuw lezen omdat ik het niet kon geloven.
Je bent echt goed.een blinkende parel ben je. Bless you my dear(K)
Tot heel snel weer.
Veel knuffels (TKairlinesNYC).




Ervaring van TKairlines met waarzegger Donna   Ervaring van TKairlines met waarzegger Donna   Ervaring van TKairlines geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna,5 maanden geleden gesproken waar jij een breuk zag liggen tussen mij en mijn vriend.Ik was teleurgesteld om dit te horen en beetje boos om dit te horen. je had mij wel gezegd eind april zie ik na die 5 maanden breuk hem terug contact zoeken en jou terug wilt, Donna ik had geen hoop meer en geloofde het niet meer, sinds 2 dagen geleden vormen wij terug een koppel. Donna, je bent een schat en mijn oprechte excuses dat ik boos werd. Donna je bent super goed en eerlijk met je voorspelling. Lieve mensen,wil je liefdes voorspelling goed of slecht, bel Donna. Ze is een super hoge medium . Bedankt lieve Donna voor alles en nogmaals mijn excuses. Ik ben zo gelukkig weer. Kus, Martine VD.




Ervaring van MARTINE met waarzegger Donna   Ervaring van MARTINE met waarzegger Donna   Ervaring van MARTINE geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Wauw gewoon Donna.echt wauw.
Wat je 2 weken geleden zei is gisteren uitgekomen. Ik dacht gelijk aan je woorden toen ik het las. Gewoon exact wat je zei werd geschreven.
Ik was oprecht verbaasd en moest het gewoon opnieuw lezen omdat ik het niet kon geloven.
Je bent echt goed.een blinkende parel ben je. Bless you my dear(K)
Tot heel snel weer.
Veel knuffels (TKairlinesNYC).




Ervaring van TKairlines met waarzegger Donna   Ervaring van TKairlines met waarzegger Donna   Ervaring van TKairlines geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna. Dank voor het top gesprek . bescheiden paragnoste die de waarheid zegt. Een aanrader.




Ervaring van Marion met waarzegger Donna   Ervaring van Marion met waarzegger Donna   Ervaring van Marion geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Voor Donna 10 sterren. Ik kreeg zo een fijn mail consult en zij voelt zo haarfijn aan en haar voorspellingen komen in detail uit. Nu al twee keer ervaren. Ze schrijft ook zo lief.
Liefs N.




Ervaring van N met waarzegger Donna   Ervaring van N met waarzegger Donna   Ervaring van N geplaatst op 15 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  wat een lieve schat een hart van goud en geduld dat ze heeft, ik stel haar 1000 vragen en elke keer hetzelfde en alsnog kijkt ze voor me. ik hoop dat het uit mag komen.




Ervaring van amira met waarzegger Donna   Ervaring van amira met waarzegger Donna   Ervaring van amira geplaatst op 13 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Hi lieve Donna, bedankt voor je steun en steeds mijn gezeur. Ik geloofde er niet meer in tot op vorig week enkele voorspellingen uitkwam betreft hem. Ik ben weer zo gelukkig Donna . Het wachten was waard en je zat in elk detail er bonk op . Dikke kus, liefs Brit.




Ervaring van Brit met waarzegger Donna   Ervaring van Brit met waarzegger Donna   Ervaring van Brit geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna, al jouw voorspellingen zijn uitgekomen, hij heeft bekend dat hij intiem is geweest met haar. Ik heb je raad opgevolgd en ik heb het contact verbroken. Bedankt voor je eerlijkheid. Ik ben benieuwd naar de volgende mooie voorspellingen. Liefs Marijke .




Ervaring van Marijke met waarzegger Donna   Ervaring van Marijke met waarzegger Donna   Ervaring van Marijke geplaatst op 10 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, ik kan je niet genoeg bedanken voor al hetgeen jij voor mij zag liggen. Er zijn verscheidene dingen uitgekomen over de liefde. Het onmogelijke wat ik dacht, is uitgekomen zoals je voorspelde. Lieve Donna, je gaf mij de afgelopen tijd niet alleen kracht maar ook heel veel moed en je gaf mij bevestiging hoe alles zal verlopen met hem. Alles in details is uitgekomen. Ik ben weer zeer gelukkig samen met hem. Dank je wel Donna.




Ervaring van Josephine met waarzegger Donna   Ervaring van Josephine met waarzegger Donna   Ervaring van Josephine geplaatst op 16 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, bedankt telkens weer om mij de hoop te geven wanneer ik geen hoop meer had. Ik heb uren gezeurd op je, en telkens kwam je met dezelfde voorspellingen. Gisteren is het ongelooflijk maar waar uitgekomen, Donna hij heeft mij gesmeekt net zoals je zei, hij vroeg mij een nieuwe kans Donna . Al uw voorspellingen zijn uitgekomen . Ik kan je niet genoeg bedanken. Jij hebt duidelijk sterren te kort . Donna is ??n van de beste consulenten en ziet direct wanneer iemand nog deel zal uitmaken van je leven . Dank je wel Lies .




Ervaring van Lies met waarzegger Donna   Ervaring van Lies met waarzegger Donna   Ervaring van Lies geplaatst op 15 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  lieve Donna of ik je belt of emailed u bent zo overtuigend. Ik ben blij dat ik u ken en dat je me telkens wil helpen. Ik wens u veel liefde geluk in alles wat je doet . Jij bent top.




Ervaring van maggy met waarzegger Donna   Ervaring van maggy met waarzegger Donna   Ervaring van maggy geplaatst op 14 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna,

Je betekent zoveel voor mij, en ongetwijfeld voor heel veel mensen die met hun vragen of problemen met jou delen.
Uren zat ik soms te wachten om je te kunnen spreken, maar het was het meer dan waard.
Jij gaf me de kracht om te blijven geloven op een goeie afloop, en elke voorspelling is woord voor woord uitgekomen.
Je bent zoveel meer dan een medium. Je bent een houvast, een vertrouwenspersoon, een topvrouw.
Ik deelde gelach en tranen met je. Je hebt een hart van goud.
Mijn dankbaarheid heb je voor altijd.
Tot snel.
X
Tiff.




Ervaring van Tiffany met waarzegger Donna   Ervaring van Tiffany met waarzegger Donna   Ervaring van Tiffany geplaatst op 11 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, ik heb je voor het eerst gesproken en moet je echt zeggen dat ik versteld sta van hoe ongelooflijk goed jij bent in je werk.
Alles tot in detail zie je zoals het is . Je hebt mij ontzettende mooie voorspellingen gegeven waarvan ik het vertrouwen heb dat die ook uit zullen komen. Juist omdat je de dingen toelicht die niemand anders kan weten.
Dankjewel dat ik een kans heb gehad om jou te spreken. Dankjewel voor de inzichten die je mij hebt gegeven.
Ik heb er veel gesproken en aantal zijn super goed op deze lijn maar jij steekt boven iedereen uit.
Bedankt voor je hulp en luisterend oor.
Ik raad jou aan iedereen die een echte Medium wil spreken.
Ik spreek je gauw.
Xxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Donna   Ervaring van Anoniem met waarzegger Donna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna toen ik je drie maanden geleden hoorde zag je het niet meer goed komen tussen mij en mijn vriend. Je was de enige die de breuk zag liggen. Je zag ook wel op de vierde maand mijn jeugdvriend liggen die mij zal opzoeken, Donna je hebt op alle vlakken gelijk gehaald. De breuk die er was en het contact met de jeugdvriend. Het deed me verdriet maar ik ben weer zo verliefd ik hoop jou snel te pakken te krijgen voor het vervolg met Bart. Linda.




Ervaring van Linda D.D met waarzegger Donna   Ervaring van Linda D.D met waarzegger Donna   Ervaring van Linda D.D geplaatst op 9 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, onwijs bedankt voor weer een superfijn gesprek. Jij weet dat ik het momenteel erg moeilijk heb maar jij trekt mij hier uit. Je hebt me ook nog een aan het lachen gemaakt over roze met groen. Je snapt het nu wel denk ik. Ik wacht deze paar dagen af en hoop zoo erg dat je weer gelijk hebt. In Shaa Allah. Tot snel lieverd. Xx taart.




Ervaring van Roze met groen met waarzegger Donna   Ervaring van Roze met groen met waarzegger Donna   Ervaring van Roze met groen geplaatst op 8 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-amsterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden